Reserva en total tranquilidad gracias a nuestras condiciones flexibles de anulación. Saber más
vive Peñíscola

Nuestros Tours

Contacta

Inicio / Blog / Explora Maestrat rep el premi a la “Millor experiència Mediterrani natural de la Comunitat Valenciana 2024”.

Explora Maestrat rep el premi a la “Millor experiència Mediterrani natural de la Comunitat Valenciana 2024”.

El reconeixement l’ha entregat el president de la Generalitat Valenciana Carlos Mazon i la Consellera de Turisme Nuria Montes el dijous 25 de gener en IFEMA MADRID.

L’ empresa benicarlanda, especialitzada en la creació d’experiències turístiques, ha sigut reconeguda en la segona edició deIs Premis CreaTurisme proposats per l’Agència Valenciana de turisme.

Explora Maestrat es converteix en la millor experiència Mediterrani natural en la segona edició dels Premis CreaTurisme de l’Agència Valenciana de turisme. 

En concret, aquest reconeixement s’ha atorgat per l’experiència agroturística «Tour de la Carxofa DOP Benicarló: del camp a la taula «, una experiència immersiva que combina elements culturals, naturals i gastronòmics al voltant del producte estrella de Benicarló.

El reconeixement l’ha entregat el president de la Generalitat Valenciana Carlos Mazón i la Consellera  de Turisme Nuria Montes en l’estand principal de la Comunitat Valenciana en FITUR MADRID, dins de la fira més important de turisme a Europa. El lliurament del premi va ser un dels moments més destacats del dijous 25 de gener triat com a «dia de la Comunitat Valenciana» en Fitur.

El premi suposa un punt d’inflexió en la trajectòria professional d’Explora Maestrat, empresa de referència en la creació d’experiències turístiques al territori, així com una major visibilitat per al turisme  cultural i natural a la província de Castelló i la comarca del Maestrat.

¿Necesitas una recomendación? Contacta con nosotros